Creativiteit als kracht

Creativiteit Raakt

Creativiteit is stromend en levendig. Het zet je innerlijk in beweging en raakt wat nog niet gekend is. Creativiteit laat je nieuwe dingen bedenken en ervaren, door scheppend bezig te zijn.

Je binnenste buiten

In een creatief coachproces breng je je binnenste naar buiten. Wat binnen leefde wordt zichtbaar. Emoties, gedachten en patronen worden geuit, dat geeft jouw eigenheid de ruimte. Zo kan je energie weer gaan stromen zoals het bedoeld is.

Betekenis geven aan eigen creatieve stroom

Creatief werken brengt een proces op gang van innerlijke beweging. Je maakt wat je maakt, zonder te denken, zonder oordeel. Vanuit een diepere laag communiceer je met jezelf en maak je bewust wat onbewust was. Door jezelf van binnenuit in beweging te brengen ontstaat er verandering en inzicht.

De creatieve coach

Er is iets wat je bezig houdt. Als coach begeleid en help ik je dit te uiten. Samen ontdekken we welk materiaal of creatieve activiteit hier het best past. Vervolgens kijken we wat er zich ontvouwt. Er is de uitnodiging om te kijken wat het werkstuk jou vertelt of te reflecteren op wat je beleefde en waartoe het je nu beweegt.

Alle leven is in beginsel creatief

 


Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact op, ik sta je graag te woord. 
Ga naar de contactpagina