Ladies Drawing Night

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” anchor=”portfolio” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” border_color=”#eeeeee” padding_top=”82″ padding_bottom=”0″ css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”17458″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1508661074768{border-radius: 2px !important;}”][vc_empty_space][vc_column_text]Ladies Drawing Night[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]


Zelf Creëren

Wereldwijd komt er na de kleurboeken het ware verlangen naar boven: iets zelf willen creëren.
Wat begon met ongedwongen bijeenkomsten van een paar illustratoren ter inspiratie voor hun werk krijgt nu navolging in Ladies Drawing Nights voor iedereen die gewoon zin heeft om te tekenen.


Gewoon lekker tekenen

Heb jij ook zin om eens lekker te tekenen? Maar je hebt eigenlijk nog teveel te doen, je hebt niet de goede spulletjes, je weet niet wat je wil tekenen of je durft niet zo goed….. En zo komt het er niet van.
Kom dan naar een Ladies Drwawing Night!


Voor wie?

Vanuit het Vrouwen Inspiratie Atelier organiseert De Sleutel met regelmaat en op verzoek “Ladies Drawing Nights”. Je kunt alleen komen of met een groepje vriendinnen. Kom meedoen. Ook als je in geen jaren hebt getekend, maar het gewoon leuk vindt om te doen, het is voor alle niveaus, het gaat om het ervaren van plezier en vreativiteit.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]


Hoe gaat het in zijn werk?

Zoals de naam van het atelier al zegt: er zit een inspiratiemomentje in dat brengt je dichter bij je eigen creativiteit.
Ik biedt je de ruimte, materialen en gewoon puur plezier met tekenen. Je hoeft echt niet te kunnen tekenen naar de realiteit. Ik help je, moedig je aan, biedt wat tekentechniekjes aan en ondersteun je. Aan het eind van de activiteit heb jij iets moois om mee naar huis te nemen en je bent lekker ontspannen.
Materialen zijn er, koffie en thee zijn er, iets lekkers is er. Wat houdt je nog tegen?


Wil je meer informatie?

In de evenementenkalender kun je zien wanneer er weer een Ladies Drwaing Night is en kun je je opgeven.
Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van alle ateliers en activiteiten van De Sleutel. Neem dan gerust contact op, ik sta je graag te woord.
Ga naar de contactpagina.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]