Ateliers voor Vrouwen

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” anchor=”portfolio” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” border_color=”#eeeeee” padding_top=”82″ padding_bottom=”0″ css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”17364″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1507114378366{border-radius: 2px !important;}”][vc_empty_space][vc_column_text]

Ateliers voor Vrouwen

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]


Laat je creativiteit stromen

In een veilige, vriendelijke en open sfeer word je bij De Sleutel uitgenodigd om je creativiteit te laten stromen.
Tijdens deze ontspannen bijeenkomsten ga je op een creatieve manier aan de slag met wat in je leeft.
Tekenen, verven, boetseren, werken met foto’s en plaatjes worden ingezet en brengen op een subtiele, positieve manier een vernieuwende stroom op gang.


Creatieve Coaching

Bij deze avonden ben ik als coach aanwezig. Om waar gewenst te luisteren, vragen, observeren en ondersteunen. De coach is gids, klankbord en inspirator en helpt nieuwe perspectieven te ontdekken.


De beleving zichtbaar

Het werkstuk hoeft niet mooi of kunstig te zijn. Wat er gemaakt wordt is goed. Het gemaakte voorwerp draagt je ervaring van het in zich. De beleving is zichtbaar geworden. De maker geeft zelf betekenis aan het beeld.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]


Resultaat van Creatieve Ateliers

Je komt meer in je kracht te staan. Een aantal voorbeelden van positieve veranderingen: je kunt weer meer inzicht krijgen in je eigen leven, kan onbestemde gevoelens meer uiten, kan beter in staat zijn om de eigen mogelijkheden in te zetten, kan gevoelens beter onder woorden brengen of kan emoties meer gepast ventileren.


Creativiteit laten stromen is leven laten stromen.Meer weten?

Kijk in de evenementenagenda voor het volgende atelier of neem contact op via de contactpagina.
Nooit meer iets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]